-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8085 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

اگر شخصي از دختري خوشش آمده و وي به نامش باشد اما بعد از چند سال وي را به او ندهند، آيا درست است؟

اين كار از نظر شرعي اشكال ندارد ولي از نظر اخلاقي صحيح نيست چون اگر اين دو نفر با يكديگر پيماني بسته و قرار گذاشته اند با يكديگر ازدواج كنند، بهتر است به عهد خود باقي باشند . پيمان شكني نكنند، ولي اگر اين تخلف را انجام دادند، گناهي مرتكب نشده اند. گاهي پيش مي آيد كه ضرورت حكم ميكند اين كار صورت گيرد، مثلاً شخصي كه قبلاً واجد صلاحيت بوده، با گذشت چند سال، شرايط لازم را از دست داد و يا شرايط دختر تغيير كرده است. خوش آمدن از كسي، هيچ حقي را ثابت نمي كند. چه بسيار دختر و پسراني كه در خيابان يا در مهماني و يا رابطة فاميلي و ... از يكديگر خوششان مي آيد. آيا در اين جا حقي بر هم دارند؟ خير، چنين حقي ثابت نمي شود، مگر اين كه پيماني بر اساس شرع و دين و عرف با هم بيسته باشند. به نام بودن كه در سؤال آمده، از نظر شرعي چيزي را اثبات نمي كند. چه بسا افرادي را به نام همدگير مي كنند كه طرفين رضايت ندارند، يا مثلاً دختر كوچك است و او را به نام پسري مي گذارند، در حالي كه دختر بي خبر است، يا اصلاً وقتي بزرگ شد، نمي پسندد، يا در بزرگسالي دختر چنين مي كنند و وي قلباً راضي نيست، در حالي كه اصل، رضايت او است.







مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.